Burenhulp Putje Café 26 januari 2019

Burenhulp Abbega
Mantelzorg is vrijwel nooit een keuze… het overkomt je en samen met degene voor wie je zorgt maak je er het beste van. Tijdens het Putje Café in Abbega, georganiseerd door Burenhulp, zijn de aanwezigen een beetje wijzer geworden over dit belangrijke onderwerp. Chantal Hoevers Prins, de mantelzorgmakelaar, heeft ons meegenomen in passende en efficiënte oplossingen op het gebied van zorg, welzijn, wonen, werk, financiën en onderwijs.

Ook het Stipepunt Súdwest Fryslân is aan bod gekomen. Hier kan iedereen terecht voor alle vragen over mantelzorg, vrijwillige inzet en voor het invullen van formulieren. Jacob en Willem gaven hier een duidelijke uitleg over.
We hebben weer wat opgestoken van deze leerzame ochtend!
Wil je meer informatie? Kijk op www.voorelkaardoen.nl

Burenhulp is een initiatief vanuit de inwoners van Abbega. Wil je je aanmelden? Dan kun je bij onderstaande mensen terecht.

Namens het team Burenhulp,
Jan Smith, 06 57838838, 0515 532671
Siep Kroles, 06 36425224

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *