AED-trainingen 2024

Update 15 maart 2024: alle drie de trainingen zitten vol. Mocht je nog interesse hebben om een AED te volgen, dan is het mogelijk om dit te melden op onderstaande mailadres. Bij voldoende belangstelling komt er een extra trainingsavond.

————————————————————–

Ook dit jaar zullen er weer AED-trainingen gehouden worden in Oosthem, Folsgare en Abbega. Het is van groot belang dat er in onze dorpen voldoende goed getrainde inwoners zijn, die adequaat kunnen handelen bij reanimatie.  Dit kan levens redden!!

Harry Lautenbach uit Folsgare is wederom bereid zijn deskundigheid en ervaring op dit gebied te delen en over te brengen in oefensituaties. Harry beschikt over veel oefenmateriaal, zodat een ieder ruimschoots aan bod kan komen. Dit kan natuurlijk pas, nadat de nodige theorie over reanimatie door hem is uitgelegd.

De training is zowel bedoeld voor hen die hun certificaat willen verlengen, als voor nieuwe cursisten. Met nadruk worden jongeren vanaf ca. 14 jaar gevraagd mee te doen aan de training.

Meld je snel aan, want vol is vol!!

Net als vorig jaar zijn er twee avonden gepland in Folsgare en één avond in Oosthem:

  • Oosthem, Himsterhûs: woensdag 10 april, inloop 19:15 uur, start training 19:30 uur (opmerking: zit inmiddels vol)
  • Folsgare, Yn’e Lijte: dinsdag 16 april en dinsdag 23 april, inloop 19:15 uur, start training 19:30 uur (opmerking: nog voldoende plaatsen voor beide avonden)

Aanmelden voor alle trainingen: mailadres van Dorpsbelang Folsgeare:
dorpsbelangfolsgeare@gmail.com