Logo website Abbegea.frl

Heb je het al gezien? De website van Abbegea heeft sinds vandaag een logo. En niet zomaar eentje…. Met trots presenteren wij het nieuwe logo!

In 2009 is It Abbegeaster Skûtsje aangekocht met het doel om met een groep enthousiaste Abbegaasters te gaan skûtsjesilen, waarmee zowel sportiviteit als gezelligheid werd geboden én bovendien het dorp Abbega op de kaart werd gezet.  De vorige naam van het skûtsje was De Liefde. En vanwege het bijgeloof dat je de naam van een schip niet mag veranderen, is in het logo “De Liefde” verwoord als hartje met op de voorgrond de letter A van Abbegea.

Afgelopen jaren heeft It Abbegeaster Skûtsje een groot aantal prijzen in de wacht gesleept en heeft het Abbegea zeker op de kaart gezet. In 2024 is het de beurt aan de website van Abbegea om dit te doen.

Het is daarom een grote eer en een fantastisch gebaar van het bestuur van It Abbegeaster Skûtsje dat Abbegea.frl het logo van het skûtsje mag gaan voeren. Hiermee is er een directe verbinding gelegd tussen het skûtsje en de inwoners van Abbegea.